VILKA ÄR

SNAF?

SEXUALKUNSKAPEN NI ALDRIG FICK
Genialiskt visst?

?

SNAF ÄR EN UNG FÖRETAGSVERKSAMHET SOM GRUNDADES ÅR 2018.

SNAF STÅR FÖR: SEXUALKUNSKAPEN NI ALDRIG FICK, OCH STARTADES SOM ETT INITIATIV FÖR ATT LYFTA VIKTIGA OCH TABUBELAGDA SAMTALSÄMNEN SOM ALLA EGENTLIGEN BORDE PRATA OM.

 

VI RIKTAR OSS TILL ALLA ER UNGA KVINNOR OCH ICKE-BINÄRA, SOM KÄNNER ATT SAMTALSÄMNEN SOM EXEMPELVIS SEX, ONANI, KÖNSSJUKDOMAR MED MERA ÄR JOBBIGA ATT PRATA OM OCH DELA MED SIG AV. MEN ÄVEN TILL ER SOM VILL PRATA OM DET! VI VÄLKOMNAR OCKSÅ ALLA ANDRA SOM VILL BLI BERIKADE PÅ KUNSKAP!

GENOM VÅR HEMSIDA, INSTAGRAM OCH FACEBOOK KOMMER VI TILLSAMMANS ATT GÖRA JUST DETTA

SÅ HÄNG MED!

Bakom detta fantastiska företag finner du oss: Linn, Ida och Ebba. Tre unga tjejer på sitt sista år av gymnasiet med höga ambitioner om att försöka förändra samhället till det bättre. Och på så sätt kom SNAF till. Grundidén bakom vårt företag fick vi när vi kom in på samtalsämnet sex och samlevnad. Tankarna gick och vi började ifrågasätta sexualkunskapen vi fick i grundskolan: varför lärde vi oss nästan BARA om hur ett barn blir till, varför pratades det BARA om sex ur ett heteronormativt perspektiv, varför togs aldrig ämnen som onani, normer & förväntningar, orgasm med mera upp. Vi inser nu vilken otrolig problematik som råder med den sexualkunskap som än idag är underlaget för undervisningen gällande dessa ämnen.  OCH DET VILL VI FÖRÄNDRA!

HUR FICK VI IDÉN?

SE VÅR MEDVERKAN I TV4 NYHETSMORGON HÄR, DÄR VI PRATAR OM SNAF OCH POROBLEMATIKEN MED DAGENS SEXUALKUNSKAP.

Sjölins Gymnasium Södermalm

  • Facebook Social Ikon
  • Google+ Social Ikon
  • Instagram Social Ikon